HOE

Advies, Conceptontwikkeling en Videoproductie    

Jouw verhaal in beeld begint met een uitgebreid voorgesprek. Hierin bepalen we het doel van je video en de boodschap die je wilt overbrengen. Je kan wensen en ideeën aangeven, beelden die je er sowieso in wil, en beelden die leuk zouden zijn of juist zeker niet in de video moeten komen. Daarnaast bespreken we de look & feel van de film; wat wil je uitstralen?

Maatwerk videoproductie

Met de ingrediënten uit het voorgesprek ontwikkelen we een concept en doen een voorstel voor de productie van een bij jouw wensen passende, op maat gemaakte video. Uiteraard kan het voorstel nog worden aangescherpt.
Zodra we akkoord zijn met het voorstel, maken we een tijdsplanning en kunnen we in principe starten met filmen.

Montage

De stijl van monteren levert een belangrijke bijdrage aan de uitstraling van je video. Tijdens de montage houden we altijd het doel, de boodschap en je wensen voor de video voor ogen. De gemaakte afspraken voeren we zorgvuldig door.

Binnen de vooraf vastgestelde termijn ontvang je de draft versie. Deze bespreken we, en indien nodig doen we aanpassingen aan de draft versie. De definitieve versie ontvang je na akkoord via internet of USB.

FILM U verzorgt het volledige proces van communicatieadvies, afstemming, conceptontwikkeling, productie, het filmen en de montage.