Wie

FILM U by Suzy Wong

Mijn naam is Suzy Wong. Ik ben de drijvende kracht achter FILM U. Naast Camerajournalist en videoproducent voor FILM U ben ik parttime communicatieadviseur bij Rutgers. In mijn vrije tijd speel ik basgitaar in verschillende bands.

Met FILM U lever ik maatwerk videoproducties. In goed overleg verzorg ik met veel plezier het concept, de productie, het camerawerk en de montage van gewenste videoproducties. Wanneer de opdracht daar om vraagt, zal het camerawerk en de montage mogelijk met meerdere collega’s worden uitgevoerd.

Je kan bij FILM U terecht voor videoportretten, promo’s, teasers, demonstratie video’s, projectfilms, registraties, reportages, bedrijfsfilms, communicatieadvies, webredactie en meer. Jij vraagt, FILM U draait!

FILM U Videographer

FILM U by Suzy Wong